Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Lege og apotek

Klinikkene Ving samarbeider med anbefales som regel av forsikringsselskapene og har skandinavisktalende personal. Klinikkene samarbeider også med de fleste nordiske forsikringsselskaper. Vær imidlertid oppmerksom på at klinikkene er privatklinikker, så det er ikke alltid ordinære forsikringer dekker utgiftene. Du bør kontrollere hvilke betingelser som gjelder for din forsikring før du reiser, i tilfelle du får behov for medisinsk hjelp i løpet av ferien. Hvis du ikke har reiseforsikring må du opplyse personalet om dette når du kontakter dem for assistanse. 

Ved legebesøk bør du ta med pass, reisebevis og forsikringsinformasjon. Vær oppmerksom på at det finnes mange klinikker på Tenerife, og ikke alle er anbefalt av oss eller forsikringsselskapet. Besøker du disse kan det føre til at det blir vanskeligere for oss å hjelpe til, og det kan også innebære at forsikringsselskapet ikke kan dekke utgiftene. Vi anbefaler derfor at du heller henvender deg til noen av klinikkene under. 

Nødnummer: 
EUs nødnummer 112